Hvorfor vælge SUPPORTfighter?

Her er en håndfuld rigtigt gode grunde til at vælge SUPPORTfighter til at gøre e-mail kommunikation i virksomheden nem og effektiv til lavest mulige omkostninger.

Før SUPPORTfighter, var man enten henvist til at besvare support mails i f.eks. Outlook og på den måde spilde uanede mængder af tid og give afkald på både vidensdeling og overblik. Eller man kunne bruge besværlige og dyre helpdeskløsninger, der godt nok forbedrede overblikket, men samtidig gjorde svarprocessen omstændig og langsom.

Oplev den styrke SUPPORTfighter giver
Med SUPPORTfighter, er der ikke noget hardware der skal købes eller software der skal installeres. SUPPORTfighter er tilgængelig 24 timer i døgnet via en almindelige webbrowser og kan derfor bruges hvilket som helst sted fra i verden. SUPPORTfighter er opbygget med et Microsoft Outlook agtigt design og det er derfor ikke nødvendigt at bruge tid på at træne supporterne. Det tager under 10 minutter for hvem som helst at komme i gang!

SUPPORTfighter er nem at implementere
Da der hverken er software eller hardware der skal installeres eller konfigureres, tager det under en time at komme i gang med at bruge SUPPORTfighter.
Det er kun hvis man ønsker at lave en egentlig integration med andre af virksomhedens databaser, at processen bliver længere end en times tid. Men selv en mere kompliceret integration er forholdsvis enkel, da SUPPORTfighter indeholder nogle nemme snitflader op til f.eks. en SQL server etc.

SUPPORTfighter er nem at købe og udvide
SUPPORTfighter består af et grundmodul der kan opfylde de fleste virksomheder behov. Men opstår behovet for mere funktionalitet, kan yderligere pakker købes og de kan igangsættes på minutter. Det samme gør sig gældende ved køb af flere brugerlicenser, og er man flere end 4 brugere eller besvarer I mere end 1000 mails om måneden, så får man adgang til vores meget attraktive volumenaftalerne.
Det betyder at man for få penge kan komme let i gang og hen ad vejen udvide systemet som pengene og behovet er til det.

Kom i gang på under 1 time
Modsat systemer der skal installeres, integreres med mere og kræver måneders nedetid og problemer, kan SUPPORTfighter være kørende på under en time.
Faktisk vil vi påstå at hvis SUPPORTfighter installeres om morgenen, vil den første tidsbesparelse ske allerede samme dag!
SUPPORTfighter står allerede nu og venter på at du trykker på knappen, om under en time kan du starte med at spare tid og penge.

10 grunde til hvorfor en hosted SUPPORTfighter løsning er det rigtige for jer
Hvis du kan svare ja til blot et kriterium, så er SUPPORTfighter noget for jer

  • I får mere end 50 indgående e-mails om dagen
  • I kunne godt bruge et større overblik over hvem der svarer hvilke e-mails og hvor hurtigt
  • I har brug for mere tid til andre opgaver end at besvare e-mails
  • I vil gerne ensarte e-mail kommunikationen og undgå stavefejl
  • I vil gerne sikre den viden den enkelte medarbejder har til brug for andre eller nye medarbejdere
  • I ikke har en dedikeret it-medarbejder ansat eller dem i har, har andet at se til
  • I ikke har overskud til at bruge 6-12 måneder på at implementere et stykke software
  • I ikke har et sikret serverrum og den fornødne infrastruktur
  • I ikke vil bekymre jer om sikkerhed og "oppetider"
  • I ikke har eller vil bruge mange penge på en løsning

 

Alt hvad i har brug for er adgang til nettet og en almindelige webbrowser
SUPPORTfighters webbaserede system er skrevet til at blive brugt via nettet og alt hvad der skal til for at bruge det, er en webbrowser og adgang til Internet. Det vil sige at uanset hvad for et operativsystem i kører, hvad hardware i bruger etc. så kan SUPPORTfighter bruges af jer og i kan være i gang om en time.

Ingen IT færdigheder er nødvendige
Fordi der ikke er noget hardware, software eller netværksudstyr der skal købes, behøver jeres it-afdeling ikke at udføre noget arbejde. Alt der skal til, er adgang til nettet og en webbrowser.

Kontakt SUPPORTfighter
Vi er så sikre på at SUPPORTfighter er den rigtige løsning for jer, at vi giver jer 14 dage til at prøve den i helt gratis og uden nogen forpligtelser.
Kontakt SUPPORTfighter og spar tid og penge i morgen, klik her.