Bliver jeres e-mail afvist som SPAM?

De fleste domæner sender deres udgående mails igennem relativt få servere. Det gælder sikkert også jeres mails, som med stor sandsynlighed bliver sendt fra jeres Microsoft Exchange server eller Lotus Domino mailserver, og i forbindelse med at I også bruger SUPPORTfighter, bliver jeres mails også sendt ud via SUPPORTfighters mailserver.

I disse tider hvor SPAM er et stigende problem kontrollerer mange indgående mailservere om de mails der modtages, rent faktisk kommer fra den mailserver domænet tilhører. Hvis dette ikke er tilfældet kan man meget nemt risikere at mailen bliver afvist som SPAM, så derfor er det vigtigt at alle de servere der udsender mails fra jeres domæne bliver beskrevet i en såkaldt SPF record på jeres DNS. I bør derfor få beskrevet SUPPORTfighters IP-adresse i jeres SPF record sådan at I sikrer at modtageren altid får jeres mails.

SUPPORTfighters IPadresser er 91.102.93.0/27.

Hvis I vil læse mere om hvordan en SPF record sættes op, så kan I gå ind på http://spfwizard.com/ og indtaste jeres domæne, og følge den Wizard, som vil guide jer igennem hvordan DNS'en skal konfigureres.

Med venlig hilsen
SUPPORTfighter