Brugerscenarier

Se hvordan virksomheder og offentlige institutioner bliver bedre til at kommunikere via e-mail

Her er lidt insipration til hvordan forskellige virksomheder og offentlige institutioner har fået stor fordel af at bruge SUPPORTfighter til at effektivisere og organisere deres e-mail komunikation med kunder og borgere.

Scenario 1
Virksomheden er en medievirksomhed med 30 ansatte der hver måned udgiver 4 forskellige blade.
Virksomheden får hver dag mange e-mails fra læserne. Det er spørgsmål om abonnement, hvornår bladene udkommer, svar på konkurrencer, spørgsmål til indhold i artikler og meget mere. De flest spørgsmål kommer ind på den e-mail adresse der står på det pågældende blad og dets tilknyttede website.
Læs mere her

Scenario 2
Scenario 2 er en kommune der skal lægges sammen med nabokommunen. Det giver en masse spørgsmål fra borgerne om skatteprocenter, rådhusets åbningstider m.m. Mange af de spørgsmål kommer som e-mails, idet kommunen for at spare penge, opfordrer borgerne til at e-maile istedet for at ringe.
Læs mere her

Scenario 3
Scenario 3 er en lille softwarevirksomhed der har et produkt på markedet i 170 lande. Hver dag kommer der 200 - 600 support mails der alle hurtigt skal svares. Det er spørgsmål om abonnement/betaling og en masse ideer og fejlrapporter vedr. programmet der dominerer. Til at svare support mails har virksomheden ansat 1 fuldtids supporter.
Læs mere her